11/10/11

Win een jaar lang gratis Nelly Shoes!

Dames, dames, even opletten. Een jaar lang gratisNelly Shoes. Heb ik jullie aandacht? Mooi.

Vanaf vandaag gaat er een leuke actie met CosmoGIRL! van start, waar ik en vier andere Nederlandse bloggers 'n hele mooie prijs weg mogen geven.

Renée, Billie-Rose, Sietske, Brenda en ik verstoppen alle vijf 'n paar pumps ergens in Nederland. Hier op m'n blog ga ik twee keer per week (op maandag en op donderdag) een hint geven over de locatie van de pump. In totaal geef ik tien hints. Als jij een idee hebt van wat de locatie zou kunnen zijn, ga je naar cosmogirl.nl en vul je daar je antwoord in. Alle vijf de bloggers geven een jaar lang gratis schoenen weg aan degene die hun locatie raadt! Dat wil zeggen: een jaar lang iedere maand één paar Nelly Shoes! Oh me, oh my!

Okay ladies, hier komt hint nummer 1: De provincie waar deze verstopplek is heeft sinds 22 februari 2000 een eigen volkslied.

Remember: je moet je antwoord invullen op
deze pagina van CosmoGIRL, niet op mijn blog! De reacties hier worden niet meegeteld. En nu: succes!

(raar, trouwens, om in 't Nederlands te bloggen...)

4 comments:

Aafke said...

hoeveel hints worden er in totaal gegeven=
lijkt me leuk om aan mee te doen!

x

Laura @ The World Looks Red said...

Hi Aafke! In totaal komen er tien hints; dus twee per week gedurende 5 weken. Succes!

Nikki | The Ginger Diaries said...

ooooowh, mogen Belgen ook meedoen? haha ^^ x

Inique said...

Wat een leuke wedstrijd! Raadseltjes oplossen! Dat is weer eens wat anders dan "vind ik leuk"verzamelen.