6/28/10

28th of June

This morning we went to Ikea. We bought tons of things to make the apartment look nicer. Here I'm waiting for the bus with our new carpet. My coat is from Primark.
After Ikea we went into town to go shopping for my birthdaypresent. I found these wonderful shoes at Topshop and Daniel got them for me. I'm really happy with them! My dress is from Vero Moda. Look at how red my legs are!


Tomorrow we will take the train to Kalmar where we will be watching Daniels parents' cats for a few days.

8 comments:

Nicola said...

I've seen those shoes in Topshop too, I loved them then and I love them now. Your so lucky! :)

Laurein said...

oh zo fijn dat je al echt vakantie hebt :) Ik moet nog 2 dagen in spanning wachten op resultaten. Je schoenen zijn heel fijn, ik wou dat ik er ook zo goed mee zou staan :) Maar ik heb redelijk korte benen en dan zien zo'n nette schoentjes er vrij raar uit, hihi.. Ik zie ook al super-rood. Veel plezier nog!

be.aoi said...

love your outfit! and your hair! so beautiful

Sonia said...

That denim dress is to die for!

CLAUDIA KENT said...

love love love the shoes! and your style.

http://cloudy.webblogg.se/

Bárbara said...

those shoes are pretty!!

Laura @ The World Looks Red said...

Thanks everyone!

Laurein, ik hoop dat je resultaten goed waren! Over de schoenen; ik ben ook maar klein met korte beentjes. Ik kwam laastst een meisje tegen dat me via mijn blog/flickr kende en ze zei dat ze dacht dat ik veel langer zou zijn, haha. Ik zou wel graag hakken dragen maar sinds ik vorig jaar gevallen ben en mijn enkelbanden gescheurd zijn mag/durf ik niet meer..

Metka: Matka said...

cute dress